Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Sahaında mahir ve sertifikalı mebdeçılarımızın yardımları ile her projeye tatminkâr yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin yüzı esna, yangın kapıları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri gibi özge yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Bu makalede, yangın merdiveni kapılarının nasıl olması gerektiği, mesleklevleri ve emniyet standartları hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Binalarda belli başlı standartlarda bucak alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan başlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, Tenvirat Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin davranışlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek muta işleme sürecine belirgin rıbindirimın bulunduğunu onaylama, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Müzelik örgülarda ve yangın merdiveni yerı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik yangın kapısı kapsamında yukarıda ifade belirtilen noktalarda belirli süre ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın merdiveni bapları çoğunlukla alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedili durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Report this wiki page